March mod ensomhed

Gå med i ”March mod Ensomhed 2022 i Haderslev” sammen med Patrick Cakirli den 6. september 2022  

Mandag den 5. september kl. 15.30 kommer Patrick vandrende fra Åbenrå til Haderslev Rådhus, Christian X`s vej 39.

Kl. 19.00 holder Patrick foredrag i Frivilligcenteret, Storegade 80, om sin 2.000 km. lange march og om baggrunden for konceptet ”March mod ensomhed”. Pris 50 kr. som går til March mod Ensomheds Landsindsamling.

Tilmelding til foredrag på hjemmesiden Forside (frivilligcenter.dk)

Tirsdag den 6. september kl. 7.30, Haderslev Rådhus, Christian X`vej 39 er der morgenmad for jer som har lyst til at følges med Patrick de 38,7 km. til Vejen Idrætscenter, eller som blot vil følges med ham et stykke af ruten, for man bestemmer selv, hvor lang man vil gå med.

Patrick har brug for hjælp, for konceptet for ”March mod Ensomhed” er at

Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver Patricks vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Vi håber I har lyst til at vandre sammen med Patrick.

Tilmelding til March for ensomhed: https://www.facebook.com/marchmodensomhed

Ruten fra Haderslev til Vejen:

⠀•⠀goo.gl/maps/rUNh2ojAgbxNaUpX7

March mod Ensomhed i Haderslev er arrangeret og sponseret af Frivilligcenter Haderslev, Haderslev kommune og Danhostel Haderslev.

Patrick udfører ”March mod Ensomhed” hvert år fra uge 32 til og med uge 41 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter: RECOVERY BULLS – en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner. March mod Ensomhed ‘22 udføres i samarbejde med over 45 kommuner, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, RECOVERY BULLS og Middelfart Sparekasse. Det er muligt at støtte March mod Ensomheds Landsindsamling via bankoverførsel (1686 3232619987 eller på MobilePay (425000)

Scroll til toppen