CSM Syd - Frivilligsektion søger frivillige til vores nystartede tilbud i Vojens

Jobbørs

Beskrivelse af det frivillige job

Har du lyst til at bruge to timer af din mandag i selskab med vores skønne brugere?
Vi åbnede et frivilligtilbud i Rådhuscenteret i Vojens den 1. december 2023. Det er et tilbud, hvor senfølger efter seksuelle overgreb i barn- eller ungdom er eneste kriterium for deltagelse. Man er velkommen uanset, hvor man er i sit forløb, og hvad man ellers modtager af behandling for/støtte til sine senfølger. TIlbuddet hedder Fællesskabet og har åbent mellem 11.00 – 13.00 hver mandag. Vi snakker, tegner, maler, nørkler, spiller spil etc. og så spiser vi frokost sammen. I det første kvartal af ’24 giver vi NADA-akupunktur, laver MediYoga og informerer gruppen om senfølger, for at introducere beroligende teknikker og give gruppen en forståelse af deres symptomer og normalisere deres tilstand. Hvad vi tilbyder i 2. kvartal af ’24, kommer an på brugernes ønsker, vores erfaringer fra det 1. kvartal og de frivilliges kompetencer. Indholdet i tilbuddet afstemmes med CSM Syd – Frivilligsektion, da ikke alle aktiviteter er egnede til målgruppen.
Du vil få en grundig introduktion til målgruppen, blive tilbudt et introkursus og undervisning i senfølger efter seksuelle overgreb.

ALLE, der har lyst til at give lidt af deres tid, hjertevarme og engagement til en sårbar, men stærk, målgruppe opfordres til at søge!
Vi vil gøre vores yderste for, at du føler dig klædt på til og har tryghed i dit frivillige job

Beliggenhed:

Rådhuscenteret 7, 6500 Vojens

Varighed:

2 timer, kl. 11-13, om mandagen i de uger, der passer dig – så snart som muligt i en ubegrænset periode.

Foreningsinfo:

CSM Syd – Frivilligsektion er en selvejende institution, som primært er baseret på frivillig arbejdskraft.
Du vil møde fagligt kvalificerede frivillige med medmenneskelige værdier, der gør dem i stand til at lytte, støtte og kunne rådgive.
De frivillige bliver løbende undervist i senfølger efter seksuelle overgreb i barn og ungdom, som gør, at de har en viden om og kendskab til området.

Kvalifikation:

Empati, hjertevarme, tålmodighed, engagement og villighed til at blive klogere på målgruppen.

Sådan søges:

Skriv endelig til os, eller udfyld kontaktformularen til højre.

Kontaktinfo:

Lise Funch Andersen
e-mail: lfa@csm-syd-frivilligsektion.dk

Send ansøgning